Network Menu

MAMEs regionmöten

Regionmötet är förlagt till hösten, vanligtvis oktober månad.

Det är då regionstyrelsen, som består av alla avdelningsordförande i regionen, sammanträder och har sitt formella årsmöte. Dessutom erbjuds ofta aktiviteter för andra intresserade Sweor, som t.ex. utflykter och guidade besök.

Vartannat år arrangeras MAMEs regionmöte lokalt i regi av en av avdelningarna i den egna regionen och vartannat år sker det i samband med SWEA Internationals Världsmöte.

Regionmöte 2016 blir i Denver

MAMEs regionmöte för 2016 äger rum i Denver 29 september – 2 oktober.

Vi i SWEA Denver vill hälsa alla Sweor i regionen till SWEA Mellersta Amerikas (MAME) Regionmöte i Denver, ”the Mile-High City” den 29 september – 2 oktober. Vi finns alltså på 1600 meters höjd med 300 soldagar om året, en sprudlande och vital storstad omgiven av en oslagbar natur! Vid denna tid bjuder aspar och andra lövträd på sprakande färger i bergen och nere i stan.

Under helgen inbjuder vi dig – och regionens avdelningsordföranden – till nio olika utflykter, middagar, stadsrundturer och en festmiddag på anrika Denver Athletic Club. Vi har också en spännande efterresa till den världsberömda skidorten Vail på programmet. Vi Denver Sweor hoppas verkligen att träffa flera av er här!

Mer information och anmälan sker på SWEA Denvers webbplats (öppnas i ett nytt fönster).

websida - vail text

Regionmöte 2015 i Arizona

MAMEs styrelse under VM2015

MAMEs styrelse under VM2015

Regionmötet 2015 hölls i Arizona under Världsmöte 2015.

Från artikeln om mötet: Först förmötet: konferensrummet var traditionellt iordningsställt, så vi möblerade om för att kunna ha ögonkontakt med varandra! Vi pratade om SWEAs hisspitch, hur lät den? Varför ska jag gå med? ”Jo, för att SWEA är ett fantastiskt nätverk och vill du engagera dig, eller inte, så är du välkommen att stödja oss med din medlemsavgift! Vi använder din avgift till att göra skillnad i vårt närområde, bl.a. genom att donera böcker om Sverige till biblioteken och vi försöker också ordna arrangemang för att sprida vår svenska kultur och dess traditioner“.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2014 i Austin

MAMEs styrelse och andra på Broken Spoke

MAMEs styrelse och andra på Broken Spoke

MAMEs regionmöte hölls i Austin, TX den 25-28 september.

Från artikeln om mötet: MAMEs styrelse träffades på fredag morgon för förmöte på hotellet där vi utbytte erfarenheter och diskuterade våra avdelningars styrkor och svagheter. Diskussionerna fokuserade på styrkor, vilka vi kom fram till, ofta går hand-i-hand med avdelningarnas svagheter. Det var värdefullt att Annette Åsberg, SWEA Internationals Vice Ordförande, var med på vårt möte. Förmötet är alltid en bra energikälla för oss alla. Man får nya idéer och lösningar och inser att SWEA är mer än bara den lilla avdelningen.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2013 i Bologna

Region MAME på VM 2013

Region MAME på VM 2013

Regionmötet 2013 hölls i Bologna, Italien under Världsmöte 2013.

Från VM2013 webbplatsen: Inget går upp emot att träffas personligen och diskutera gemensamma frågor! Tio avdelningar i regionen MAME var representerade på ”regiondagen”. Alla var entusiastiska och det smittade av sig i våra diskussioner om medlemsfrågor och sponsorer.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>